АТРАКЦИОНИ

Можем да разнообразим вашето парти с различен тип Атракциони. Това е една услуга, която може да разбърка представите Ви за яко парти. 

АТРАКЦИОНИ

Кристал баланс

Зрелищен спектакъл с прецизен баланс, изпълнен от професионалист. Този атракционен номер ще Ви накара да се замаете. Номера се изпълнява с ножове, саби и кристални чаши.

АТРАКЦИОНИ

Фокусник

Дали за най-малките ни почитатели или за пораснала публика, нашият фокусник ще покаже смайващи въображението фокуси. Всеки номер има своята малка тайна. Атракциона е подходящ за всяка възраст.

АТРАКЦИОНИ

Факирство

Потопете се в една изгаряща атмосфера. Нашите факири ще Ви демонстрират номера извън пределите на възможното. Игра с огън , обгаряне и гълтане на огън са само част от това, което могат.

АТРАКЦИОНИ

Клоуни

Атракционна шоу програма за малки и големи. Нашите професионални артисти ще разсмеят дори и най-сърдитите гости на вашият купон. Изнасяне на торта , фокуси, колониада, балони в различни фигурки.

АТРАКЦИОНИ

Въздушна акробатика

Атракцион, подходящ за открити събития с изключително ефектно представяне пред публика. Невероятно въздушно шоу, което ще накара и най-смелите да замълчат. Подходящо за грандиозни откривания или специални случаи, групата и изпълненията варират според вашите предпочитания.

АТРАКЦИОНИ

Хула Хоп

Хула Хоп е един много специален Атракцион, изпълнен с обръчи. Той набира изключителна популярност между малки и големи. Изпълнен от професионалист може да впечатли и най-взискателната публика.

АТРАКЦИОНИ

Шоу с кокили

С изключително красиви костюми и грациозни движения, нашите майстори на кокили ще направят празненството Ви специално. Тематични образи като елха , снежната кралица или пеперуди са само част от техните възможности.​

Шоу-спектакъл „Бурлеска“

Шоу-спектакъл „Бурлеска“ е вдъхновен от култовият филм „Бурлеска“ с Шер и Кристина Агилера примесено със спектаклите от 60те години

За още по зрелищен спектакъл, можем да подсигурим и професионални танцьори или балетни формации.